Pirjo Sipi
© Mainmix-Studio
UUTISET ARTISTIT JULKAISUT KEIKAT INFO & LINKIT
“Seisomme ilmeisesti kahden aikakauden rajalla: Loistavan eilispäivämme aistikulttuuri viruu kuolinvuoteellaan ja luomiskykyinen huomispäivän ideakulttuuri odottaa vuoroaan. Elämme ajattelemme ja toimimme kuusisataa vuotta kestäneen suurenmoisen aistikulttuurin kauden iltahämyssä. Auringon vinot säteet luovat vielä kajoaan menneisyyden loistaville huipuille. Mutta hämärä tihenee ja sen pettävien varjojen keskellä meidän on yhä vaikeampaa nähdä eteemme ja löytää turvallista polkua. Edessämme häämöttää ylimenokauden yö painajaisineen, pelottavine varjoineen ja vapisuttavine kauhunäkyineen. Sen lopussa kuitenkin luultavasti odottaa tulevia polvia uuden suuren ideakulttuurin päivänkoitto.”  - Pitirim Sorokin (Kirjassa aikamme kriisi, vuodelta 1952, suom. Kai Kaila)
Independent Record Label
MAANALAINEN SAMETTI
Digisingle YSTÄVÄ / TÄMÄ AIKA (MASA01, julkaistu 14.2.2014)
Digialbumi I (MASA02, julkaistu 21.2.2014)
Digialbumi I julkaistiin alun perin demo-CD:nä vuonna 2004. - Soundi 02/2004: “Maanalainen sametti onnistuu lyömään totaalisesti ällikällä.” - Rumba 02/2004: “Tällaista ei oo missään.” - Rockmusica.net 8.1.2004: “Ilmaisu itsessään ei ole loppujen lopuksi erityisen omituista, mutta siihen muodostettava suhde kieroutuu väkisin erinomaisen kimurantiksi. Tuntuu kuin yhtye esittäisi älyllisen haasteen, johon pitää vastata aivoilla, vaikka siihen reagoi tunteella. YSTÄVÄ ja TÄMÄ AIKA ovat aiemmin julkaisematonta materiaalia studiosessioista 2000-luvun alusta.
Spotify
MAANALAINEN SAMETTI Ääni - Anssi PJ Rantakari Kitara - Jukka Helminen Bassokitara - Ville Helminen Rummut - Heikki Saarinen Kosketinsoittimet - Marko Haikonen Vierailijat albumilla I: Taustalaulu ja piano - Antti Virrankoski Saxofoni - Tristan Boureau
UUTISET ARTISTIT JULKAISUT KEIKAT INFO & LINKIT